‘Hé, wat leuk om jou hier weer te zien, hoe gaat het met je?’

Met veel plezier organiseren Reinwout Schram en Toon van Mierlo een leiderschapsevenement op 7 juni: De Nieuwe Leider Vooruit! Een namiddag met inspiratie, kennis, lekker eten en drinken en veel andere Nieuwe Leiders. We zien je heel graag komen, schrijf je hieronder in.

Dit evenement past bij de nieuwe koers van Reinwout en Toon dit jaar: nieuwe diepgaande programma’s plus nieuwe diensten voor kortstondige ondersteuning. En minder bescheidenheid, want het mag meer gezien worden wat zij doen als leiderschapscoaches. Professionals die inmiddels zo’n vijftien jaar aan de weg timmeren met een visie op nieuw
leiderschap.

Neem een introducee mee naar het evenement, dan lever je ook een bijdrage aan de verdere kennisontwikkeling van de juiste mensen in jouw trein. Suggestie: iemand die ook baat heeft bij het thema ‘de juiste mensen in de trein’ (bijvoorbeeld een collega manager of HR-collega).

Programma

 • Inloop vanaf 15.00 uur (vóór de avondspits)
 • ‘Landen’ op het event en even op zoek naar je jaargenoten
 • Opening door Reinwout en Toon
 • ‘De nieuwe Recruiter – Van Jongleur tot Regisseur’.
  Lezing door Ferdinand Vroon
 • Leiderschapsrevue en drankje
 • ‘Krijgt De Nieuwe leider ook Nieuwe Medewerkers?’
  Lezing door Maurice Klaassens
 • Gezellig samenzijn, bijpraten met je jaargenoten en afsluitend een diner met elkaar.

Sprekers

Ferdinand Vroon (1988) is zelfstandig recruitmentconsultant, lid van die talentvolle, energieke en òh zo eigenwijze Y-generatie en hij zal je uitleggen hoe je meer grip krijgt op het selectieproces van juiste mensen voor je trein.

 

Maurice Klaassens is Manager Employer Branding bij DAF Trucks, en heeft een uitgebreide ervaring opgedaan bij Randstad, de Hay-groep en is sinds enkele jaren op corporate niveau verantwoordelijk voor Employer Branding binnen DAF Trucks NV. Zijn credo 'You fit to the company, if you fit to the culture and brand.' Maurice is weer van een andere generatie en neemt je met zijn scherpe kennis en onderkoelde humor mee in zijn verhaal.

Tijd, locatie & kosten

Zet in agenda
06/07/2018 04:00 PM
06/07/2018 09:00 PM
Amsterdam
De Nieuwe Leider Vooruit
Met veel plezier organiseren Reinwout Schram en Toon van Mierlo een leiderschapsevenement: De Nieuwe Leider Vooruit! Een dag met inspiratie, kennis, lekker eten en drinken en veel andere Nieuwe Leiders. We zien je heel graag komen, schrijf je in op https://denieuweleider.nl/de-nieuwe-leider-vooruit/.
Landgoed Bergvliet, Salesdreef 2, 4904 SW Oosterhout

Tijd
Donderdag 7 juni, 16.00-21.00u

Locatie
Landgoed Bergvliet (locatie & route)

Thema (next level)
de juiste mensen in de trein

Onkostenvergoeding
€ 100 ex 21% BTW pp. Inclusief diner, drankjes en financiële bijdrage aan het goede doel van de Nieuwe Leider: de Karen Kinderen in Thailand.

 

De Nieuwe Leider bij Landgoed Bergvliet

Aanmelden

Laat van tevoren weten dat je komt: stuur een e-mail naar Toon. Je betaalt op locatie. Vooraf betalen kan ook, hieronder.