"Ik kan weer
met zelfvertrouwen en plezier
succesvol leiding geven"

Leiderschapscoaching

Direct
resultaat

We gaan niet graven in het verleden. Coaching richt zich op de toekomst, met concrete handvatten. Elk gesprek voelt als een stap dichterbij de oplossing van jouw casus.

Diepgang in elk gesprek

Gedrag wordt bepaald door allerlei factoren. Daarom werken we niet alleen aan je zichtbare gedrag, maar kijken we ook naar onbewuste automatismen en drijfveren.

Gecertificeerde coaches

Als leden van de European Mentoring & Coaching Council zijn wij altijd in ontwikkeling en op de hoogte van nieuwe kennis op het gebied van leiderschap, coaching en zelfontwikkeling.

Decennia aan ervaring

Wij zijn al decennialang actief als leiders en leiderschapsontwikkelaars. We ontwikkelden onze eigen visie op Nieuw Leiderschap en schreven er een bestseller over.

Is Leiderschapscoaching voor jou?

Leiderschapscoaching gaat over wie je bent.  Het gaat over werk en privé en hoe je daar vorm aan geeft. Vitaliteit , plezier en je gelukkig voelen zijn uitkomsten daarvan.

Er wordt veel van je verwacht maar zijn die verwachtingen wel reëel en wil en /of kun je daar wel aan voldoen en heb je er grip op?

Om te  excelleren in jouw leiderschap  moet je jezelf meenemen. Met de juiste leiderschapscoaching ga je die grip terugwinnen met de zekerheid dat je met de juiste dingen bezig bent. Je kunt weer positief invloed uitoefenen en met plezier in het leven staan.

Hoe is het voor jou om de stap nu te zetten naar meer grip op een leuker leven!

Wat zeggen voorgangers over onze leiderschapscoaching?

Elja-van-Heteren-De-nieuwe-leider-leiderschapscoaching

Toon en Reinwout hebben mij in korte tijd inzicht gegeven in mijn ‘natuurlijke’ stijl van leidinggeven zodat ik met meer zelfvertrouwen, eigenheid en overtuigingskracht aan het roer van mijn vernieuwde bedrijf kwam te staan.

Elja van Heteren - General Manager

Mike-Smink-de-nieuwe-leider-leiderschapscoaching

Toon en Reinwout's leiderschap is gebaseerd op authenticiteit en integriteit. Bestaand gedrag en vaardigheden worden op een ontspannen maar effectieve manier onder de loep en ontwikkeld met behoud van de identiteit van het individu.

Mike Smink - Sr. Marketing Manager

Tom-Dalderup-denieuweleider-leiderschapscoaching

De coaching loopt bijna een jaar. De tijd tussen bijeenkomsten is je experimenteerperiode. Tijdens de bijeenkomsten evalueer je die en bereid je je voor op de volgende periode. Zo is het leer rendement voor mij hoger dan alle wijsheid in een keer meekrijgen en het vervolgens zelf maar uitzoeken.

Tom Dalderup - Chief Technology Officer

gretha-montsma-denieuweleider-leiderschapscoaching

Dit leiderschap coachingtraject heeft mij geholpen om richting te bepalen in mijn keuzes! De stap van weten naar doen stond centraal en ik ben gegroeid. Bedankt voor de fijne gesprekken!

 

Gretha Montsma - Unithoofd verpleegafdeling

Hoe gaat leiderschapscoaching jou helpen?

Grievous ewok maul sith naboo solo ben. Dantooine sidious wedge tatooine lobot ackbar solo. Mandalore leia secura antilles luke dooku thrawn. Thrawn endor owen fett. Lars yoda moff wookiee. Ahsoka kessel coruscant owen secura. Thrawn mustafar windu maul organa solo darth jawa. Grievous sidious mace leia maul padmé. Grievous jinn owen organa skywalker skywalker c-3p0 qui-gonn dooku. Lando grievous ben tatooine. Maul thrawn mon wedge. Twi'lek grievous ben antilles jar. Ewok solo darth chewbacca jabba leia c-3po calrissian kashyyyk.

Wij als leiderschapscoaches

Wij geven persoonlijke leiderschap coaching aan leiders die weer met zelfvertrouwen en plezier in het leven willen staan.

Als leiderschapscoach vind je in ons mensen van vlees en bloed. Met interessante successen op onze naam, maar ook met missers uit onze eigen management ervaring. Deze ervaringen maken ons sterker en betere leiderschap coaches omdat we ook zelf ervaren hebben wat het is om als leider in een organisatie mensen aan te sturen. Kortom, wij begrijpen jou.

Meer over de coaches

Reinwout Schram
Toon van Mierlo

Maak contact met ons en laat je inspireren

Wij maken graag contact met jou om je beter te leren kennen. Leiderschapscoaching is voor iedereen een persoonlijke aangelegenheid en daarom is het fijn om te kijken of we een klik hebben. Past jouw casus en problematiek bij onze expertise? Vinden we het prettig om met elkaar samen te werken? Als je je gegevens hieronder invult zullen wij een afspraak met je maken voor een kop koffie zodat we elkaar op deze punten goed kunnen leren kennen.

Naam*

Telefoonnummer

E-mailadres*