Drs. Elja van Heteren

General Manager VitOrtho B.V.

“Een aantal jaren geleden veranderde mijn functie en verantwoordelijkheid binnen een paar maanden van projectmanager naar directeur. Dit betekende een enorme persoonlijke ommezwaai met een andere verantwoordelijkheid ten opzichte van de medewerkers (voorheen collega’s).

De Nieuwe Leider heeft mij in relatief korte tijd zeer veel inzicht gegeven in mijn persoonlijke ‘natuurlijke’ stijl van leidinggeven en mij de handvatten verstrekt om met meer zelfvertrouwen, eigenheid en overtuigingskracht aan het roer van het vernieuwde bedrijf te staan.

De perfecte combinatie van een beperkt aantal medecursisten en een tweetal elkaar zeer aanvullende begeleiders heeft mij zowel persoonlijk als met betrekking tot mijn functioneren als leidinggevende enorm veel bagage meegegeven.

Zo geeft de leergang je inzicht in de wijze waarop je door goed leiderschap niet alleen het optimale uit jezelf kunt halen maar er ook voor kunt zorgen dat je medewerkers veel meer voldoening en dus productiviteit halen uit hun werk.

De spreiding van de leergang over een langere periode biedt een optimale begeleiding van het transformatietraject waar je met de leergang ingaat. Tevens leer je enorm veel van de veelal vergelijkbare trajecten waar de medecursisten mee te maken hebben.

Persoonlijk heeft het mij op diverse fronten sterker gemaakt. Toon en Reinwout hebben de kwaliteit om de mensen te laten groeien in hun leiderschap met behoud van hun authenticiteit. Elke deelnemer wordt tot het uiterste uitgedaagd om zichzelf wezenlijk te leren kennen als ‘leider’ waardoor als het ware van binnenuit een sterkere leider wordt gecreëerd.

Kortom, “De Nieuwe Leider” is een aanrader voor alle leidinggevenden die op een zo authentiek mogelijke wijze het beste uit zichzelf en hun medewerkers willen halen”.

Elja-van-Heteren

Elja van Heteren
General Manager VitOrtho B.V.

Elja op LinkedIn