Home » Leergang

de Nieuwe Leider – Volledige LeergANG

Deze leergang leert jou en jouw team te excelleren. Je inspireert en definieert de richting voorwaarts.

Wat deze leergang je oplevert:

 1. Je ontdekt hoe je je persoonlijke effectiviteit verhoogt;
 2. Je maakt van je team een topteam;
 3. Je vindt moderne antwoorden op businessvraagstukken;
 4. Je wordt wendbaarder en een betere verandermanager;
 5. Je ontwikkelt meer balans en vitaliteit, zakelijk en privé;
 6. Je krijgt inzichten van managers uit andere branches.

Tijdsduur

8 keer 1,5 dag verspreid over 12 maanden

Deelnemers

maximaal 8

Prijs

€ 5.995

Voor wie?

Je hebt een leidinggevende rol in de organisatie, je stuurt processen en leidt mensen. Je bent op zoek naar een leergang met de juiste deelnemers, juiste inhoud én met een hoge praktische toepasbaarheid. Je wordt een betere leider.

Leergang, opbouw en duur

De totale doorlooptijd van de leergang bedraagt ongeveer 12 maanden. De leergang bestaat uit een persoonlijke intake en 8 bijeenkomsten van 1,5 dag.

In het intakegesprek bepaal je samen met de trainers je leerdoelen en lopen we het programma door.

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze leergang is 10 deelnemers. 

Trainers

Een grote plus van dit programma is dat het wordt gegeven door twee vaste trainers, Toon van Mierlo en Reinwout Schram. Zij geven deze training samen waardoor er veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer is.

Jouw agenda

De startdata staan vast. De overige data worden afgestemd met jou en je medecursisten. De eerste dag van elke module begint om 15.00 uur (vóór de avondspits) en eindigt om 19.00 uur. Daarna eten we met elkaar, desgewenst kun je overnachten. De dag erop start om 08.30 uur en wordt afgesloten om 16.00 uur, vóór de avondspits.

de nieuwe leider trainers
Leiderschapscoach Toon van Mierlo

Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou! 

De leergang vertrekt twee keer per jaar: in het vroege voorjaar en najaar. De precieze data van alle vervolgmodules worden tijdens de eerste module met iedereen afgestemd, zodat je in staat bent om bij elke module aanwezig te zijn.

Tijden
Elke module duurt 1,5 dag, met desgewenst een overnachting op locatie.

 • Dag 1: 15.00 – 19.00 (vóór de files arriveren)
 • Dag 2: 08.30 – 16.00 (vóór de files vertrekken)

Locaties
De eerste en laatste module vinden plaats in Renesse. Je comfortabele hotelkamer ligt aan het strand. De ruisende zee is een inspirerende plek om je ontdekkingsreis te beginnen en te eindigen.

De andere zes modules vinden plaats in het Apollo Hotel in Groningen, Den Haag, Utrecht en / of Breda, waarbij we rekening houden met woonplaats en reistijd van deelnemers.

 • De hele leergang van 8 modules: € 5.995,- inclusief handouts, materialen en Whitepapers.
 • In de cursusprijs is inbegrepen het door de trainers geschreven managementboek ‘Heb je Even? Klankboek voor managers’.
 • Kosten overige boeken, licenties (PersonalColor), diversen: € 350,-
 • Arrangementskosten: Vergaderzaal, Koffie / Thee, Uitgebreid lunchbuffet, diner € 150,- per module
 • Arrangementskosten: Overnachting + ontbijt worden door deelnemers zelf afgerekend bij de receptie van het hotel. 

BTW-vrijstelling
Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: Je betaalt voor de training € 5.995,- (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € 6.594,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

Betaalwijze
Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Optie nemen
Het is altijd mogelijk een vrijblijvende optie te nemen op deze leergang. Deze optie vervalt zes weken voorafgaand aan de start van de training of leergang. Hiermee reserveer je voor een bepaalde tijd een plaats in een training. Zo ben je zeker van deelname, mocht je niet direct kunnen beslissen.

De leergang wordt gegeven door Toon van Mierlo en Reinwout Schram samen. Hierdoor is er optimale aandacht voor jou en je eigen casuïstiek.

Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

Advies nodig?

Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De volledige leergang van Nieuwe Leider

  Aanvangsdatum*
  Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

  Inschrijven of optie nemen?*
  inschrijvenoptie nemen