Home » Trainingen » Projectmanagement

Projectmanagement

Wat is er klaar als het klaar is?

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Weet je hoe je een compleet overzicht van activiteiten, projectfasen en planning maakt
 2. Weet je hoe je een risico analyse maakt;
 3. Kun je met de bovenstaande input je projectplan schrijven.

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

Laten we met het slechte nieuws beginnen: Nog steeds komt het overgrote deel van de projecten niet aan op de eindbestemming. En dan komt er weer een nieuwe project voor je. Leuk. Maar hoe krijg je grip op je project en hoe krijg je grip op je tijd wanneer het project bovenop alle andere drukte komt?

Waarom lopen veel projecten niet goed? Omdat je aan het begin vaak te snel de mouwen opstroopt, je besteedt meer tijd aan ‘doen’ dan aan ‘denken’. 

Om een project tot een succesvol einde te brengen zul je een succesvolle start moeten maken.

Deze module gaat over succesvol projectmanagement, met name het maken van zo’n succesvolle start. We besteden veel aandacht aan de eerste gesprekken met een opdrachtgever, aan het als ‘pulled chicken’ uiteen trekken van deliverables, planning en verwachtingen. Zodat je daarna met optimale grip je project kunt managen. Het is een zeer interactieve module, waarin je werkt aan het project wat je zelf hebt meegenomen.

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Ook incompany beschikbaar

  Leerdoelen – na afloop van deze training:

  1. Zicht krijgen op je project: de infrastructuur;
  2. Wat is er klaar als het klaar is?
  3. De 6 projectfasen en wat er per fase gebeurt
  4. Agile projectmanagement: wanneer wel, wanneer niet?
  5. De 3 noodzakelijke stappen in planning: WBS, Netwerk en Gannt.
  6. Projectbeheersing: TGKIO
  7. Risicobeheersing: het opstellen van een Kans – Impact matrix
  8. Van Startnotitie tot eigen projectplan.

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Advies nodig?

   Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

   Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'Projectmanagement'

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Inschrijven of optie nemen?*
    inschrijvenoptie nemen