Home » Trainingen » Systemisch Vitaliteits Management

Systemisch Vitaliteits Management

Van nodeloos doorzetten naar vitaal presteren.

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Heb je een nog beter inzicht in je eigen vitaliteit en waar deze uit bestaat;
 2. Weet je waar je teveel of te vaak doorzet terwijl het niet meer productief is;
 3. Heb je een compleet inzicht in je energy drains en begin je deze drains stop te zetten;

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

Als je vitaal bent krijg je veel gedaan. Veel managers moeten echter zoveel bordjes tegelijkertijd in de lucht houden dat hun vitaliteit onder druk komt te staan.

Neem jij voldoende tijd om daarbij stil te staan? Of denk je bij alle drukte en informatie ‘het wordt van mij verwacht’ of ‘het hoort er nou eenmaal bij’?

Deze module gaat over de relatie tussen vitaal zijn, de verwachtingen van anderen en de tijd die je neemt voor je eigen keuzes: Tijd voor gezondheid en geluk. Het is een hele praktische module waarbij vitaliteit op basis van vier invalshoeken direct maakbaar wordt.

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Ook incompany beschikbaar

  1. Vier verschillende (oplaadbare) batterijen die het totale Systemisch Vitaliteits Management bepalen.
  2. Je gaat te lang door: Adrenaline en Cortisol
  3. Denk Onrust© en Doe Onrust©
  4. Neem leiderschap over je eigen vitaliteit: Systemisch Vitaliteits Management

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Advies nodig?

   Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

   Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'Systemisch Vitaliteits Management'

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Inschrijven of optie nemen?*
    inschrijvenoptie nemen