Home » Trainingen » Rolling – Strategy op 1 A4

Rolling – strategy op één a4

‘Bewegen vraagt minder energie dan telkens opnieuw starten.

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Weet je wat de succesfactoren voor een wendbare strategie zijn;
 2. Ken je de valkuilen van organisatiestrategie en weet je hoe ze te ondervangen;
 3. Kun je een rolling strategy aanpak doorvoeren in je organisatie.

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

De traditionele vormen van strategievorming werken niet meer. De wereld is te onvoorspelbaar geworden om met zekerheid 5 jaar vooruit te kunnen kijken.

Managers weten dat inmiddels. Maar worstelen ook met de vraag: ‘Wat werkt dan wel?’ Je kompas helemaal loslaten en kijken waar de wind je brengt is te risicovol.

Deze module vult het gat tussen ‘alles van te voren uitdenken’ en ‘we zien wel hoe het loopt’ omdat je leert werken met een zogenaamd wendbaarheidscanvas, een canvas met relevante bouwstenen en voldoende ‘knoppen’ om te komen tot een flexibel, meetbaar en continu strategieproces. Je blijft je strategische uitgangspunten volgen, maar op een flexibele, betere manier. Dit noemen wij de ‘rolling strategy op 1 A4’.

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Ook incompany beschikbaar

  1. Klassieke strategieplanning in relatie tot jouw werkomgeving
  2. Je laat het statisch plannen los. Welke valkuilen doemen op en hoe ga je daarmee om?
  3. Het ‘wendbaarheidscanvas’: een samenhangend overzicht van 11 bouwstenen met daarbinnen 43 wendbaarheidsknoppen om aan te draaien. Jouw hulpmiddel om meer samenhang te creëren tussen de vele veranderacties.
  4. Rolling Strategy: Opstellen en uitvoeren m.b.v. de eindopdracht

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Advies nodig?

   Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

   Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'Rolling - strategy op één A4'

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Inschrijven of optie nemen?*
    inschrijvenoptie nemen