Home » Trainingen » Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Zelfkennis is hét fundament voor goed leiderschap.

1. Werk aan je eigen pad als leidinggevende.

2. Geef duidelijke richting aan je levensdoelen.

3. Werk met veerkracht en plezier als leidinggevende.

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Ook incompany beschikbaar

Goede managers hebben een accuraat beeld van zichzelf, en dat is nodig want dat is het fundament voor goed leiderschap. Je weet wanneer je zelf in je kracht zit waardoor je anderen ook in hun kracht kunt zetten.

Deze training geeft je inspiratie om te groeien als manager en mens waardoor je met meer zekerheid die dingen bereikt die in jouw leven belangrijk zijn. 

Het is een training met veel reflectie zonder zwevend te zijn. Er is direct veel praktische toepasbaarheid. We zetten je aan het denken met moderne inzichten over jezelf in relatie tot leiderschap. 

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Toon en Reinwout hebben mij in korte tijd inzicht gegeven in mijn natuurlijke stijl van leidinggeven zodat ik met meer zelfvertrouwen, eigenheid en overtuigingskracht aan het roer van mijn vernieuwde bedrijf kwam te staan.

  Elja van Heteren

  General Manager

  Leerdoelen – na afloop van deze training:

  1. Kun je gerichter werken aan je eigen pad als leidinggevende;
  2. geef je meer richting aan de doelen in je leven, zakelijk en privé;
  3. vaar je nog meer op je eigen kompas en ben je veerkrachtig.

  Inhoud van deze training

  • Ontdek de Arend in jezelf: Kom los van je beperkingen.
  • Wat heeft je gevormd in dit leven: Snappen en accepteren wat je fundament is.
  • Richt je op een nieuwe horizon: Leven en werken vanuit passie en energie.
  • Je dromen en je bullebakken: Wat zou je echt willen en waarom doe je het nog niet?
  • Een blik in de spiegel van je Ego: Wanneer heb je baat bij je Ego en wanneer niet?
  • Je levensvisie: Je eigen kompas geeft je focus waardoor je goede keuzes maakt.

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou! 

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Reserveer je plaats

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Heb je nog vragen?

    Wij zijn altijd bereikbaar op:

    Toon: 06 538 367 83

    Reinwout: 06 290 721 45

    ✉ info@denieuweleider.nl