Home » Trainingen » Succesvol verandermanagement

Succesvol verandermanagement

Koersvast en Wendbaar.

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Ken je de verschillende veranderstrategieën en kun je deze met elkaar vergelijken;
 2. Maak je je keuze voor de beste veranderaanpak op weg naar een wendbare organisatie;
 3. Weet je hoe je een voorstel voor een succesvol veranderplan richting een wendbare organisatie maakt.

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

Hoe ging het tot nu toe: je maakte veranderplannen en zolang je op koers bleef bereikte je de eindbestemming. Maar de wereld veranderde ondertussen dus de ‘eindbestemming’ was niet meer passend voor het doel wat je wilde bereiken.

Dus werden er nieuwe plannen gemaakt, koers gehouden en nieuwe ‘eindbestemmingen’ gehaald. En de wereld bleef maar veranderen. Verandermanagement is niet gemakkelijk, want je moet zowel koersvast als wendbaar zijn.

Het hebben van een koers geeft richting. Maar je moet anders met je eindbestemming om leren gaan om mee te gaan met de veranderingen die zich permanent openbaren. De kernvraag is dus:  hoe blijf je koersvast en wordt je substantieel wendbaarder?

In deze module ga je leren om deze twee schijnbaar tegengestelde krachten te verenigen. Het gaat over jouw rol als verantwoordelijke voor het laten slagen van deze veranderingen.

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Ook incompany beschikbaar

  Inhoud van deze training

  • Planmatig veranderen: Het ‘Waarom’, Burning Platform, Wenkend Perspectief, de mensen en de weerstand.
  • De Bovenstroom en de Onderstroom in elke organisatie.
  • Koersvast: welk plan en welk model geven de meeste ‘control’?
  • Wendbaarheid: Systemisch Transitiemanagement om veranderen veel makkelijker te maken
  • Maak een nieuw begin

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou! 

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Advies nodig?

   Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

   Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'Succesvol verandermanagement'

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Inschrijven of optie nemen?*
    inschrijvenoptie nemen