Home » Trainingen » Excellerende medewerkers

Excellerende medewerkers

Alles wat aandacht krijgt, groeit’.

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Maak je meer tijd vrij voor gerichte aandacht voor je mensen;
 2. Draag je gemakkelijk verantwoordelijkheden over aan medewerkers;
 3. Begrijp je en stimuleer je de verschillende generaties in je bedrijf.

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

De meeste leidinggevenden werken zelf te hard mee aan operationele zaken. Ze houden teveel ballen in de lucht. En ze hebben te weinig tijd over om het potentieel in hun mensen volledig te ontwikkelen.

En zeker de Millennials en de Z-generatie vragen uitdrukkelijk om aandacht. Veel managers weten nog niet goed hoe ze dat precies moeten aanpakken en voelen zich niet voldoende vertrouwd met het gericht ontwikkelen van medewerkers tot excellerende medewerkers.

Deze module geeft je concrete handvatten om mensen te ontwikkelen. Daardoor hoef je steeds minder ‘ballen’ zelf in de lucht te houden, krijg je meer tijd om je mensen te coachen en krijg je sneller meer taakvolwassenheid en op termijn zelfs excellerende medewerkers!

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Ook incompany beschikbaar

  1. Doelstellingen: Maak bedrijfsdoelen meetbaar en vertaal ze door naar effectieve activiteiten.
  2. Zingeving: Zonder zingeving geen motivatie. Je leert de zingeving bij je mensen te meten.
  3. De juiste dingen doen: Stop met harder werken, start met slimmer werken.
  4. Situationeel Leidinggeven: Eindelijk praktisch en toepasbaar gemaakt.
  5. Coaching: Stop met fixen, start met coachen.
  6. Opvolging: Volg het groeipad naar excellerende medewerkers.

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Advies nodig?

   Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

   Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'Excellerende Medewerkers'

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Inschrijven of optie nemen?*
    inschrijvenoptie nemen