Home » Trainingen » Excellerende teams

Excellerende teams

Van een verzameling competenties naar een onverslaanbaar team

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Kun je de teamprestatie meetbaar maken en versterken;
 2. Kun je het onderlinge vertrouwen in je team meetbaar maken en versterken;
 3. Jouw leidinggevende stijl aanpassen zodat het team nog beter uit de verf komt.

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

Managers werken doorgaans te hard, te lang en komen nauwelijks aan overzicht en bezinning toe. Bezinning die nodig is om creatiever te worden, energieker te zijn en nieuwe plannen met behulp van dat team om te zetten naar succes.

Teveel managers houden zelf teveel bordjes in de lucht. Hoe moet je dat anders doen? Het antwoord ligt in je team: het is een uitdaging om je team hun eigen potentieel te laten vinden en in te vullen, zowel qua vertrouwen als qua prestaties.

In deze module werken we aan dit thema en werken we aan jouw beloning: Je staat er niet alleen voor omdat je het voor- en met elkaar doet!

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Ook incompany beschikbaar

  Inhoud van deze training

  • Jij als manager: Welke ‘verslaving’ houdt je tegen om je team te laten excelleren?
  • Model 1: Teamprestaties ontstaan alleen nadat je werkt aan onderling vertrouwen.
  • Model 2: Onderling vertrouwen ontstaat alleen nadat je duidelijke doelen en verwachtingen hebt gesteld.
  • Je team als systeem: Verbindingspatronen, normen en waarden.
  • Hoe aanvullend zijn de karakters binnen je team?
  • Hoe goed is je team opgewassen tegen de eisen van andere managers en andere teams?

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou! 

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Advies nodig?

   Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

   Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'Excellerende teams'

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Inschrijven of optie nemen?*
    inschrijvenoptie nemen