Home » Trainingen » Wendbaar Organiseren

Wendbaar organiseren

Stop met re-organiseren!

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Kun je je eigen organisatie analyseren op het gebied van wendbaarheid;
 2. Kun je aangeven waar je wendbaarder en dynamischer kunt organiseren;
 3. Begin je met een omslag met je eigen werkmodel ‘wendbaar organiseren.’

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

De wereld is geen dag meer hetzelfde, alles verandert en steeds sneller. En dat terwijl we nog steeds bezig zijn om organisaties met organogrammen en protocollen ‘maakbaar’ te maken.

Maakbaar en voorspelbaar door zoveel mogelijk in ‘beton te gieten’. Maar ‘in beton gieten’ levert een vals gevoel van veiligheid op. Bovendien: Hoe goed benut je de talenten in je organisatie als je alles efficiënt wilt vastleggen?

Deze module laat je met een radicaal andere bril kijken naar ‘zo doen wij dat nu eenmaal hier’. Het daagt je uit om waar mogelijk wel wendbaar te worden en aan te sluiten bij de klanten en de wereld van vandaag.

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

  Ook incompany beschikbaar

  1. Industriële Revolutie: 120 jaar efficiency?
  2. Waar hou je van: Gestructureerde efficiency of dynamisch organiseren?
  3. Omarm de onzekerheid van de toekomst;
  4. Hoe zit het met het menselijk talent in je organisatie?
  5. Werkmodel en analyse: 10 stappen naar dynamisch organiseren;
  6. Dynamisch organiseren: eindopdracht.

   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

   Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

   • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
   • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

   Betaalwijze
   Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

   BTW
   Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

   Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

   Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

   Advies nodig?

   Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

   Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'Wendbaar organiseren'

    Datum training*
    Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

    Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
    UtrechtGroningenBreda

    Inschrijven of optie nemen?*
    inschrijvenoptie nemen