Home » Trainingen » De juiste mensen in je trein

De juiste mensen in je trein

Instappen > Reizen> Uitstappen

Leerdoelen – Na afloop van deze training:

 1. Kun je objectief vaststellen of je de juiste mensen in je trein hebt;
 2. Weet je welke actie je onderneemt om tot de beste samenstelling te komen;
 3. Kun je moeilijke gesprekken voeren zonder dat er conflicten ontstaan.

 

Tijdsduur

1,5 dag: 1 dag offline, 2 x 2 uur online

Deelnemers

5-10 deelnemers

prijs

€ 995 excl. btw

Inhoud van deze training

De juiste mensen in je trein: Stel je voor dat je een team hebt wat qua karakter en competenties volledig past bij de doelstellingen van je afdeling en die van de onderneming. Dan heb je een garantie op goede resultaten en je kunt je rol als manager veel beter vervullen. 

In deze module geven we je handvatten om de juiste mensen in je trein te krijgen en hen vast te houden. Maar ook de handvatten waarmee je op een integere, sterke manier afscheid kunt nemen van die medewerkers die niet meer in je trein passen. Het proces om te komen tot een ideale samenstelling is geen kwestie van ‘dat doen we even’. Het vraagt tijd en onderhoud maar de beloning is navenant.

Deze training wordt afgerond met een officieel certificaat.

Ook incompany beschikbaar

Inhoud van deze training

 • Ist-Analyse: Hoe tevreden ben je met je huidige teamsamenstelling?
 • Soll: Wat zijn je verwachtingen en wat is de ideale blauwdruk?
 • Conclusies over de ‘gap’.
 • Hoe vul je samen met HR de ‘gap’ op en vind ideale kandidaten?
 • De beste kandidaat filteren: het voeren van gesprekken die ook over drijfveren en karakter gaan.
 • Binden en Boeien: Leer om gerichte aandacht te geven aan ontwikkeling.
 • Ontslag: Wanneer weet je het zeker en hoe laat je mensen waardig uitstappen?

  Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou! 

  Elke module duurt 1 dag Offline en 2 x 2 uur Online. De online bijeenkomsten zijn om ‘van weten naar doen’ te realiseren en met elkaar de voortgang te bespreken. Hierdoor zijn de online sessie coaching en training in één. De planning van de online bijeenkomsten wordt met elkaar gedaan op de eerste klassikale dag.

  • Kosten voor deze training zijn € 995 inclusief boeken en/of whitepapers. Iedere deelnemer ontvangt in elk geval het door de trainers geschreven managementboek ‘heb je Even? Klankboek voor managers’.
  • Arrangementskosten (Accommodatie, Koffie / Thee. Uitgebreid lunchbuffet, e.d.) € 95

  Betaalwijze
  Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

  BTW
  Sommige instellingen / particulieren kunnen geen BTW aftrekken. Daarvoor hebben we de volgende regeling in het leven geroepen: je betaalt voor de training € 995,= (exclusief 21% btw). Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering bedraagt dan € € 1094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

  Ten aanzien van de veiligheid van cursisten en docenten hanteren wij het protocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

  Mocht de situatie daarom vragen, dan worden de data verplaatst of wordt de training online verzorgd, alles in samenspraak met kandidaten.

  Advies nodig?

  Bel Toon van Mierlo (06 53 83 67 83) of Reinwout Schram (06 29 07 21 45)

  Inschrijven voor / OPTIE NEMEN OP De Nieuwe Leider training 'De juiste mensen in je trein'

   Datum training*
   Deze training wordt regelmatig gegeven. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om een datum af te stemmen die voor jou en andere deelnemers schikt. Hiermee draaien we het om: de meeste bureaus prikken een datum voor jou, wij prikken een datum met jou!

   Voorkeurslocatie* (twee opties mogelijk)
   UtrechtGroningenBreda

   Inschrijven of optie nemen?*
   inschrijvenoptie nemen