"Ik geef nu met meer zelfvertrouwen
en plezier leiding, dankzij leiderschapscoaching"

Leiderschapscoaching

Direct
resultaat

Jouw casuïstiek is het vertrekpunt. We steken energie in toekomstgerichte oplossingen. Dat betekent dat je ook direct resultaat ervaart.

Diepgang in elk gesprek

Je gedrag en hoe je wordt ervaren is ook een resultante van drijfveren en overtuigingen. Die nemen we mee en daarom zijn de gesprekken diepgaand en impactvol.

Gecertificeerde coaches

We zijn lid van de European Mentoring & Coaching Council. Daardoor werken we met de nieuwste inzichten op het gebied van leiderschap, coaching en zelfontwikkeling.

Decennia aan ervaring

Wij zijn ervaren coaches en managers. En we zijn levenservaren mensen. Dat betekent dat we ons gemakkelijk kunnen inleven en dat we snel begrijpen waarover het precies gaat. Dat geeft vertrouwen. We hebben deze ervaringen ook opgeschreven in ons boek ‘Heb je Even? Klankboek voor Managers’

Je ontmoet je leiderschapscoach als je er klaar voor bent!

Veel managers denken aan coaching maar doen het nog niet. ‘Ik kan het wel alleen’ wordt vaak gedacht. En dat klopt ook voor een groot deel. Maar met een goede coach kun je het vaak beter, sneller, gemakkelijker. En je weet dat je er niet alleen voor staat.

"Waar twee mensen met elkaar praten, luisteren er tegelijkertijd ook twee."

Wat zeggen voorgangers over onze leiderschapscoaching?

Elja-van-Heteren-De-nieuwe-leider-leiderschapscoaching

Toon en Reinwout hebben mij in korte tijd inzicht gegeven in mijn ‘natuurlijke’ stijl van leidinggeven zodat ik met meer zelfvertrouwen, eigenheid en overtuigingskracht aan het roer van mijn vernieuwde bedrijf kwam te staan.

Elja van Heteren - General Manager

Mike-Smink-de-nieuwe-leider-leiderschapscoaching

Toon en Reinwout’s leiderscahpscoaching coaching is gebaseerd op authenticiteit en integriteit. Bestaand gedrag en vaardigheden worden op een ontspannen maar effectieve manier onder de loep genomen en ontwikkeld met behoud van mijn identiteit.

Mike Smink - Sr. Marketing Manager

Tom-Dalderup-denieuweleider-leiderschapscoaching

Mijn coaching liep bijna een jaar. De tijd tussen bijeenkomsten is je experimenteerperiode. Tijdens de bijeenkomsten evalueer je die en bereid je je voor op de volgende periode. Zo is het leer rendement voor mij hoger dan alle wijsheid in een keer meekrijgen en het vervolgens zelf maar uitzoeken.

Tom Dalderup - Chief Technology Officer

gretha-montsma-denieuweleider-leiderschapscoaching

Dit leiderschap coachingtraject heeft mij geholpen om richting te bepalen in mijn keuzes! De stap van weten naar doen stond centraal en ik ben gegroeid. Bedankt voor de fijne gesprekken!

 

Gretha Schram - Unithoofd verpleegafdeling

Leiderschapscoaching gaat jou helpen!

Concreet: We vertrekken wanneer jouw coachvraag volkomen duidelijk is en als
helder is wat je wilt bereiken: Wat is er klaar als het klaar is?

Voortgang: We gebruiken een ‘Coachingsmonitor’ zodat jij je ontwikkeling kunt volgen. Dat helpt je om focus te houden op de uitgezette koers. Je ervaart je voortgang en dat inspireert. ‘Voortgang’ moet ‘Meetbaar worden’.

Functioneel: Jouw casuïstiek is leidend waardoor je nieuwe inzichten meteen kunt leren toepassen.

Persoonlijk; Je vergroot het inzicht in jezelf, je automatismen en je drijfveren en dat zorgt voor meer authenticiteit en invloed.

Gevarieerd: We hanteren verschillende coachingsvormen; Socratisch, provocatief, oplossingsgericht, prestatiegericht, waardoor het effect van de coaching optimaal is.

Energie: Het zijn fijne gesprekken, waardoor je met nieuwe energie de deur uit gaat. Energie die de maakbaarheid van je oplossingen vergroot.

Met onze leiderschapscoaching van coachen ga je je doelen met meer gemak, meer zekerheid en meer plezier halen. Dat weten we zeker.

Wij als leiderschapscoaches

We zijn levenservaren professionals van vlees en bloed. We zijn er van overtuigd dat jij al een behoorlijk deel van de antwoorden in je meedraagt. Onze coaching is erop gericht om die eigen antwoorden boven water te tillen, ze aan te vullen met nieuwe inzichten, en ze daarmee toepasbaar te maken op je werk- en privé omgeving.

Wij zijn twee, elkaar sterk aanvullende persoonlijkheden. Dat betekent dat we jouw vraagstuk in de volle breedte belichten én dat je kunt kiezen voor het type coach dat het beste bij je past.

Tot slot:
We krijgen van onze klanten terug dat ze uitkijken naar elk gesprek omdat het altijd weer plezierige ontmoetingen zijn die energie opleveren.

Meer over de coaches.

Reinwout Schram
Toon van Mierlo

Maak contact met ons en laat je inspireren

Leiderschapscoaching is voor iedereen een persoonlijke aangelegenheid en daarom maken we graag contact met elkaar om te kijken of er een goede klik is. Als je je gegevens hieronder
invult zullen wij een afspraak met je maken voor een adviesgesprek.

Naam*

Telefoonnummer

E-mailadres*