“Ik geef nu met meer zelfvertrouwen
en plezier leiding, dankzij leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching

Z

resultaatgericht

Jouw casuïstiek is het vertrekpunt. We steken energie in toekomstgerichte oplossingen. Dat betekent dat je ook resultaat ervaart.

Z

Diepgang

Je gedrag en hoe je wordt ervaren is ook het gevolg van je drijfveren en overtuigingen. Die nemen we mee en daarom zijn de gesprekken diepgaand en impactvol.

Z

Gecertificeerde coaches

We zijn lid van de European Mentoring & Coaching Council. Daardoor werken we met de nieuwste inzichten op het gebied van leiderschap, coaching en zelfontwikkeling.

Z

veel ervaring

Wij zijn ervaren coaches. En we zijn levenservaren mensen. Dat betekent dat we ons goed kunnen inleven en dat we snel begrijpen waarover het precies gaat. En dat geeft vertrouwen.

Je ontmoet je leiderschapscoach als je er klaar voor bent!

Veel managers denken aan coaching maar doen het nog niet. ‘Ik kan het zelf wel’ denk je misschien. En dat klopt ook voor een groot deel. Maar met een goede coach kun je het vaak beter, sneller en gemakkelijker. En je weet dat je er niet alleen voor staat.

“Waar twee mensen met elkaar praten, luisteren er ook twee.”

Wat zeggen managers over onze leiderschapscoaching?

Toon en Reinwout hebben mij in korte tijd inzicht gegeven in mijn ‘natuurlijke’ stijl van leidinggeven zodat ik met meer zelfvertrouwen, eigenheid en overtuigingskracht aan het roer van mijn vernieuwde bedrijf kwam te staan.

Elja van Heteren – General Manager

 

Minke Smink

Toon en Reinwout’s leiderschapscoaching is gebaseerd op authenticiteit en integriteit. Bestaand gedrag en vaardigheden worden op een ontspannen maar effectieve manier onder de loep genomen en ontwikkeld met behoud van mijn identiteit.

Mike Smink – Sr. Marketing Manager

Tom Dalderup

Mijn coaching liep bijna een jaar. De tijd tussen bijeenkomsten is je experimenteerperiode. Tijdens de bijeenkomsten evalueer je die en bereid je je voor op de volgende periode. Zo is het leer rendement voor mij hoger dan alle wijsheid in een keer meekrijgen en het vervolgens zelf maar uitzoeken.

Tom Dalderup – Chief Technology Officer

Dit leiderschap coachingtraject heeft mij geholpen om richting te bepalen in mijn keuzes! De stap van weten naar doen stond centraal en ik ben gegroeid. Bedankt voor de fijne gesprekken!

 

Gretha Schram – Unithoofd verpleegafdeling

Hoe gaat Leiderschapscoaching jou helpen?

Z

Concreet

We vertrekken wanneer jouw coachvraag volkomen duidelijk is en als helder is wat je wilt bereiken: “Wat is er klaar als het klaar is?”

Z

Voortgang

We gebruiken een ‘Coachingsmonitor’ zodat jij je ontwikkeling kunt volgen. Dat helpt je om focus te houden op de uitgezette koers. Je ervaart je voortgang en dat inspireert.

Z

Functioneel

Jouw casuïstiek is leidend waardoor je nieuwe inzichten meteen kunt leren toepassen.

Z

Groei

 Je vergroot het inzicht in jezelf, je talenten en je valkuilen en dat zorgt voor meer authenticiteit en invloed.

Z

Energie

Het zijn fijne gesprekken, waardoor je met nieuwe energie de deur uit gaat.

Met deze leiderschapscoaching ga je jouw doelen met meer gemak, meer zekerheid en meer plezier halen. Dat weten we zeker.

Wij als leiderschapscoaches

We zijn levenservaren professionals en we zijn er van overtuigd dat jij al een groot deel van de antwoorden in je meedraagt. Onze coaching is erop gericht om die eigen antwoorden boven water te tillen, ze aan te vullen met nieuwe inzichten en ze toepasbaar te maken op je werk- en privé omgeving.

Wij zijn twee, elkaar aanvullende persoonlijkheden. Dat betekent dat we jouw vraagstuk in de volle breedte belichten én dat je kunt kiezen voor het type coach dat het beste bij je past.

Tot slot: We krijgen van onze klanten terug dat ze uitkijken naar elk gesprek omdat het altijd weer plezierige ontmoetingen zijn die energie opleveren.

Toon van Mierlo

“Ik vind Toon een van de beste managementcoaches die ik ken. Zowel voor teams als voor individuele managers. Zijn interesse in management, sales en leiderschap zorgen ervoor dat hij van alle ontwikkelingen op de hoogte is. Je merkt aan hem dat hij zelf ook meer dan 20 jaar manager is geweest en weet wat het is om teams te leiden.

Daardoor snapt hij heel goed welke dilemma’s managers tegenkomen. Hij verstaat de kunst van goed luisteren en zet dat om in doeltreffende samenvattingen  en inzichten.  Hij kan ook confronterend zijn in zijn aanpak, maar dat is altijd met respect en met het oog op een goede oplossing. Daarnaast heeft Toon de humor en de bourgondische levensstijl van een echte Brabander en weet plezier en prestatie haarfijn in elkaar te verweven.

Toon ziet de wereld door een bril van ‘maakbaarheid’. Dat doet hij bescheiden en zonder enige vorm van opsmuk. Die positieve levenshouding en die kracht zorgen voor serieuze en tegelijkertijd inspirerende gesprekken.”

Reinwout over Toon

Toon van Mierlo

Toon van Mierlo

Managing Partner

Toon heeft een samengesteld gezin met vier volwassen zonen, is sportief en zit graag op de mountainbike.

Kennismaken met Toon? Bel 06 53 836 783

Reinwout Schram

Reinwout Schram

Managing Partner

Reinwout werkt regelmatig in het buitenland en spreekt vloeiend Duits, Engels en Frans.

Reinwout heeft een volwassen zoon en dochter. In zijn vrije tijd tennist hij graag, is achter de piano te vinden of kookt Thaise maaltijden.

Kennismaken met Reinwout? Bel 06 29 072 145

Reinwout Schram

“Ik vind Reinwout een inspirerende en wijze coach. Zeer levenservaren en dat merk je aan alles. Hij adviseert en coacht op alle niveaus, van eerstelijns managers tot aan Raden van Bestuur. Hij kent hun persoonlijke en strategische uitdagingen. En hij is daarnaast ook zelf regelmatig aan het werk als interimmanager. Door zijn prettige wijze van communiceren schept hij snel vertrouwen en door zijn grote ervaring komt hij snel tot de kern van de zaak.

In gesprekken gooit hij regelmatig ‘het anker uit’, hij hoort heel scherp wat er gezegd wordt en – misschien nog belangrijker – wat er niet gezegd wordt. Hij is zeer goed in het stellen van de juiste vragen.

Reinwout is ervan overtuigd dat jij als cliënt zelf het beste weet welk antwoord het juiste is. Elk gesprek met hem levert dan ook concrete eigen oplossingen op. En omdat die oplossingen ‘eigen’ zijn, zijn ze sterk en authentiek.”

Toon over Reinwout

Maak Kennis met ons

Leiderschapscoaching is voor iedereen een persoonlijke aangelegenheid en daarom maken we graag kennis met je. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

    Naam*

    Telefoonnummer

    E-mailadres*