Leiderschap - het is jouw nieuwe weg. Je bent al onderweg en je ontdekt volop. Belangrijke vragen. Heb je de juiste bagage bij je? Haal je alles uit jouw team; dat unieke team als een biotoop van competenties en eigenzinnige karakters?

Ontdek het zelf en maak een afspraak met Reinwout Schram of Toon van Mierlo. Gespreksonderwerp: het programma Nieuw Leiderschap - Het fundament en de persoonlijke doelen die je hieraan kunt verbinden.

In dit programma nemen beide coaches tien nieuwe leiders mee in de belangrijkste aspecten van leiderschap en altijd gekoppeld aan hun eigen praktijk, managementstijl en authenticiteit. Als een fundament voor alle volgende stappen

Reinwout en Toon reiken belangrijke management-tools aan en behandelen de valkuilen in leiderschap. Uitgebreid aan bod komt het leidinggeven vanuit je eigen visie, met de menselijke kant als leitmotiv. Hoe geef je leiding aan jezelf, jouw team en de individuele medewerkers.

beginnende managers & professionals 4 x 1 dag training  € 2.395

Leiderschap is een uitdaging, zeker als je er nog niet zo lang mee bezig bent. Er wordt anders naar je gekeken en de verwachtingen zijn soms gespannen. Immers, jij hebt de leiding en niemand anders.

Het kan een paar jaar duren voor je voldoende grond onder de voeten voelt. Tot je op dat punt bent aangekomen, kunnen telkens terugkerende lastige situaties en valkuilen de kop opsteken. Misschien heb je meer vragen dan je durft te stellen binnen je organisatie. Je bent niet de enige!

‘De Nieuwe Leider, Het Fundament’ introduceert een programma voor leiders met ervaring tot ongeveer vijf jaar. Zoals jij. Een programma met als doel je ontwikkeling als leidinggevende aanmerkelijk te versnellen.

Wat levert het op? Je krijgt meer inzicht in waar je staat: waar ben je zelf al goed mee bezig en wat vraagt om extra aandacht.

Je persoonlijke visie op leidinggeven wordt aangescherpt, zoals op het succesvol toepassen in de praktijk. Maar ook is er aandacht voor jouw presentatie met persoonlijke overtuigingskracht en de basisprincipes van zelf- en timemanagement.

Je reflecteert hierover met Reinwout en Toon. En natuurlijk met de andere deelnemers.

Alles in dit programma draait om jouw managementstijl en vooral: jouw authenticiteit.

Voorafgaand aan de training wordt de 360⁰ feedback uitgezet. Dankzij de inzichten hieruit zie je jouw ontwikkelpunten in het aansturen van je teamleden. Deze inzichten gaan we met discussie en oefening vertalen naar nieuwe stappen. Naar nog meer plezier en resultaat. Voor jezelf en voor jouw mensen.

Een programma dat je niet snel vergeet, in jouw ontdekkingsreis naar je potentieel als nieuwe leider.

Intakegesprek plannen of meer informatie aanvragen

 

Naam*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Over dit leiderschapsprogramma

 • Doelgroep: eerstelijnsmanager, maar ook  professionals (advocaten, projectleiders, accountants, etc.) uit alle branches en sectoren.
 • Kern: mensen
 • Programma: de 4 belangrijke bouwstenen van leiderschap:
  • Leidinggeven aan jezelf
  • Leidinggeven aan de individuele medewerker
  • Leidinggeven aan je team
  • Leidinggeven met eigen, sterke visie
 • 360⁰ Leiderschapsfeedback
 • Kort, compact, praktisch
 • ‘Heb je even’, leiderschapsboek
 • Resultaten: Inzicht in jouw managementstijl. Bewust van je kracht en valkuilen. Betere aansturing medewerkers; beter bestand tegen weerstand.
 • Deelnemers: maximaal tien
 • Duur: 4 x 1 dag, verdeeld over 4 maanden
 • Prijs: 2.395,= inclusief materialen, exclusief BTW

Intakegesprek plannen