Je wilt je medewerkers en jezelf naar een volgende fase brengen, samen werken aan verandering. Je hebt het gevoel dat je mensen meer in hun mars hebben; ook uit hun onderlinge samenspel. Kortom een betere optelsom van al die persoonlijke kwaliteiten onder jouw hoede. Je hebt daar een visie op, die je toepast. Met succes - en soms ook niet.

Schakel de hulp in van het programma De Nieuwe Leider - De Verdieping. Voor een diepgaand inzicht in jouw rol als leider, en hoe je die met meer kracht kunt inzetten in jouw organisatie.

Je wilt jouw mensen meer laten uitblinken, nieuwe doelen binnen bereik brengen. Als nieuwe leider weet je als geen ander dat dat bij jezelf begint. Om jouw leiderschap verder te vormen naar de stijl die jou past als haute couture, is het soms goed de theorie erbij te halen. Met de 7 belangrijkste leiderschapsmodellen.

Schrijf je in voor het programma De Nieuwe Leider: De Verdieping. Reinwout Schram en Toon van Mierlo nemen acht nieuwe leiders met vergelijkbare eindverantwoordelijkheden mee naar een volgende fase in hun ontwikkeling.

Ervaren managers 7 x 1,5 dag training € 6.990

In dit programma ‘De Nieuwe Leider - De verdieping’ leer je de belangrijkste managementmodellen veel beter kennen. Vanuit jouw vragen, die alles te maken hebben met jouw teams. Met deze nieuwe kennis tijdens het programma doe je gedurende het jaar oefeningen in de praktijk.

Leiderschap wordt zo voor jou beter tastbaar en toepasbaar. Met als gevolg dat je in de toekomst veel meer afgewogen keuzes maakt. En ook makkelijker bijstuurt omdat je precies de juiste bagage hebt om situaties te analyseren.

Dit leiderschapsprogramma leert je jouw teams te laten excelleren tot nieuwe hoogten. Waarbij je inspireert en de richting voorwaarts definieert. Samen met jouw medewerkers.

Een bijzonder programma, aan de hand van zeven invalshoeken op leiderschap. Zoals ook in dat bestseller managementboek aan bod komt. Heb je even. Een boek vol praktijkverhalen geschreven door Reinwout en Toon, dat kort na de verschijning al in de top-5 van Managementboek terecht kwam.

Maak dit leiderschapsprogramma zelf mee. Een jaar lang, zeven modules, met je eigen business case waarmee je aan de slag gaat. Gedurende het jaar reflecteer je op de vorderingen die je maakt in de praktijk, met zowel de twee topcoaches als met jouw mede-deelnemers aan het programma. Zie hier voor meer informatie over de trainers.

Over een programma dat je fundamenteel helpt om meer uit je leiderschap te halen, dat je helpt met nieuwe belangrijke stappen in je carrière.

Bekijk de ervaringen van deelnemers aan het programma in deze video met persoonlijke herinneringen.

Intakegesprek plannen of meer informatie aanvragen

 

Naam*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Over dit leiderschapsprogramma

 • Doelgroep: eerste (ervaren) en tweede lijnsmanagers
 • Kern: verandering
 • Programma: de zeven thema’s in je leiderschap
 • Business/verander case ontwikkelen èn doorvoeren gedurende een jaar
 • 360⁰ Leiderschapsfeedback
 • ‘Heb je even’, leiderschapsboek
 • Resultaten: blijvend meer gemak, zekerheid èn plezier bij het behalen van je doelen.
 • Deelnemers: maximaal acht
 • 2 coaches, Reinwout en Toon
 • Duur: 7 modules van 1,5 dag, verspreid over een jaar.
 • Start: 3x per jaar. Data in overleg.
 • Locatie: per module een andere, inspirerende locatie verspreid over het land
 • Prijs: 6.990,= inclusief alle materialen, exclusief BTW en verblijfskosten.

Intakegesprek plannen