Leiderschap boek "Heb je even?"

De theorie van de Nieuwe Leider is gebaseerd op de bestseller ‘Heb je Even’, geschreven door Reinwout en Toon. Leiderschap komt in dit management boek tot leven in een reeks fascinerende verhalen. Er wordt inzicht gegeven in diverse modellen. Het leiderschap boek daagt leiders uit zichzelf te ontwikkelen naar een nieuw leiderschap.

Lees hoe leiders meer ruimte geven aan medewerkers zonder resultaten uit het oog te verliezen. Want ruimte bieden en tegelijk resultaat verwachten, dat is de kernboodschap van dit bijzondere boek over leiderschap. “Indrukwekkend”, recenseerde Managementboek. Meer dan 5000 exemplaren van 'Heb je Even' zijn inmiddels over de toonbank gegaan. Bij veel managers ligt dit leiderschap boek op hun nachtkastje of bureau.

'Heb je even?' Managementboek door Toon van Mierlo en Reinwout Schram

Zeer praktisch leiderschap boek

Mond-tot-mondreclame heeft het boek verkocht, als een lopend vuurtje. Zonder campagne of grootschalige distributie. Hoe komt dat? 'Heb je Even' gaat tot in het hart van de tijdgeest. Steeds meer managers en directeuren zoeken in hun leiderschap naar evenwicht tussen resultaten, voldoening en persoonlijke balans.

Dit management boek geeft lezers tal van aanknopingspunten om hun leiderschap te vernieuwen. Heel praktisch, theorie teruggebracht tot dagelijkse realiteit. Leiders treden in diverse verhalen van leiders op de voorgrond. Aan de hand van acht thema’s schetsen de auteurs in hun boek essentiële oplossingen voor leiderschap. Van grenzen stellen, beoordelen, samenwerken, tot balans vinden.

Het boek kopen?

Een leiderschap boek dat je niet snel zult vergeten. Te koop in hardcover of als E-book. Dat kan via de belangrijkste online bookstores (bijvoorbeeld Managementboek, Bol of Bookspot) of rechtstreeks bij ons: info@denieuweleider.nl.

€ 29,95 incl. 9% BTW en verzendkosten binnen Nederland

PS. Dit managementboek zegt natuurlijk veel over de diepgang van het programma De Nieuwe Leider, dat door beide auteurs het hele jaar wordt gegeven. 'Heb je even' kun je lezen als eerste kennismaking met het leiderschaps-programma van Reinwout en Toon.

"Heb je even?" – puntsgewijs

  • Nederlands Bestseller boek over leiderschap
  • Kern: ruimte en resultaat passen goed bij elkaar
  • Beter inzicht in modellen, vanuit de praktijk bezien
  • Persoonlijke verhalen van leiders
  • Verkoop boek vooral door mond-tot-mondreclame
  • Managementboek.nl zegt: 'Indrukwekkend'

Vraag hier hoofdstuk 7 aan. Als kennismaking met de denkwijze van Reinwout en Toon.

Uw naam *

Uw e-mail *

Wat wilt u aanvragen

Velden met een * zijn verplicht


Onze leiderschapsprogramma's