Reinwout: leiderschapscoaching met intuïtie

In de leiderschapscoaching van Reinwout Schram vormen intuïtie en analytisch vermogen een belangrijk duo. Vanuit zijn intuïtie speurt hij vaak naar informatie die nieuwe wegen opent naar oplossingen. Vervolgens analyseert hij samen met een deelnemer wat de best maakbare oplossingen zijn. Hij zegt: “Ik ben niet gauw tevreden, kritisch, steeds op zoek naar het antwoord achter het antwoord.”

Gepassioneerd, totale focus, dat zijn ook kenmerken in de leiderschapscoaching van Reinwout. Zijn analyses zijn vaak scherp, maar altijd met een warme ondertoon, zodat de veiligheid van de ander niet wordt aangetast. Het gaat om het welzijn van de ander, om wat iemand vooruit helpt. Daarbij gaat Reinwout een flinke dosis zelfspot niet uit de weg. Ook dat helpt. Zijn stijl draait om verbindend leiderschap. Een relatie met de ander opbouwen gaat de inhoud vooruit. Hij wint vertrouwen door scherp te luisteren, samen te vatten en opvallende details eruit te lichten. Stap voor stap werkt hij zo in zijn leiderschapscoaching toe naar toekomstige acties met betere resultaten.

Leiderschapscoaching met durf

Leiderschapscoaching in Reinwouts eigen woorden: “De jaren op mijn teller staan ook voor levenservaring. Ik heb het nodige meegemaakt, persoonlijk en professioneel. Dat neem ik mee in deze leiderschapsprogramma’s. Ik durf alles te benoemen wat ik zie. Ook de rauwe werkelijkheid waar het nodig is. Dat pakt nooit vervelend uit voor deelnemers. Ik kan op een prettige manier verdiepen, mijn visie op leiderschap vertalen naar iemands eigen situatie. Daarbij ben ik niet bang te putten uit mijn eigen ervaringen. En dan gaat het vaak ook over mijn eigen kwetsbaarheden. Als je je zwaktes niet uit de weg gaat, zit je opeens veel beter in je vel.” Het niet uit de weg gaan, ook dat is een kenmerk van Nieuwe Leiders.

leiderschapscoaching door Reinwout SchramReinwout Schram

Telefoon: +31 (0) 629 072 145
E-mail: reinwout@denieuweleider.nl

Maak ook kennis met Toon