Reinwout Schram

Ik vind Reinwout een inspirerend en wijs mens. Zeer levenservaren en dat merk je aan alles. Hij adviseert en coacht teams en managers van elk niveau, tot aan Raden van Bestuur. Hij kent hun persoonlijke en strategische uitdagingen. En hij is daarnaast ook zelf regelmatig aan het werk als interimmanager. Door zijn prettige wijze van communiceren schept hij snel vertrouwen en door zijn grote ervaring komt hij snel tot de kern van de zaak.

In gesprekken gooit hij regelmatig ‘het anker uit’, hij hoort heel scherp wat er gezegd wordt en – misschien nog belangrijker – wat er niet gezegd wordt. Zijn credo: ‘de waarheid is de grootste vereenvoudiger’.

Reinwout is ervan overtuigd dat jij als cliënt zelf het beste weet waar de zaag in het hout klemt. Elk gesprek met hem levert dan ook concrete eigen oplossingen op. En omdat die oplossingen ‘eigen’ zijn, zijn ze sterk en authentiek.

Toon van Mierlo over Reinwout Schram

Reinwout werkt regelmatig in het buitenland en spreekt vloeiend Duits, Engels en Frans.

Reinwout heeft een volwassen zoon en dochter. In zijn vrije tijd tennist hij graag, is achter de piano te vinden of kookt Thaise maaltijden.

Kennismaken met Reinwout? Bel 06 29 072 145

Reinwout Schram

Reinwout Schram

Trainer/coach, de Nieuwe De Leider