Leiderschapscoach Toon

Als leiderschapscoach houdt Toon van Mierlo bij elke deelnemer de stip op de horizon in het vizier. Wat wilde je ook al weer bereiken? Wat is de beste weg daarnaar toe? Moet de route gewijzigd worden? Hij zegt: "Ik geloof dat prestatie en plezier samen horen te gaan om elkaar te versterken op de weg naar succes."
Tijdens de sessies van De Nieuwe Leider reflecteert Toon vaak op management vraagstukken omtrent Werk en Privé in relatie tot persoonlijk geluk! Dat doet hij met de gulle lach. Hij is de leiderschapscoach die ingewikkelde kwesties terugbrengt tot de kern met een messcherpe logica.

Eerste stap leiderschapscoach

De eerste stap naar leiderschapscoach zette Toon onbewust toen hij decennia geleden zichzelf herkende als niet zo’n goede manager. Dat laatste was opmerkelijk want van zijn medewerkers kreeg hij juist een uitstekende beoordeling.
Hoe kon dat? In die tijd deed Toon elke avond zelf het licht uit op het kantoor waar hij werkte. Steeds weer corrigeerde hij wat zijn medewerkers niet goed deden. Medewerkers hadden daardoor weinig besef van verantwoordelijkheid en bleven dus achter in hun ontwikkeling.
Toon: "Zo heb ik vele verhalen uit de praktijk, die heel herkenbaar zijn voor leiders. Als leiderschapscoach gebruik ik ze veelvuldig in de trainingen. Zo kan ik anderen behoeden in dezelfde valkuilen te lopen. Daar worden ze betere managers van!"

leiderschapscoach Toon van MierloToon van Mierlo

Telefoon: +31 (0) 653 836 783
E-mail: toon@denieuweleider.nl

Maak ook kennis met Reinwout