TRAINING LEIDERSCHAP DOOR ERVAREN COACHES

Leiderschapscoach is een rol waarin je groeit (net zoals bij leiders). Reinwout Schram en Toon van Mierlo hebben meer dan tien jaar geleden de training leiderschap “De Nieuwe Leider” ontwikkeld (en sindsdien voortdurend geactualiseerd). Ze herkenden al vroeg de signalen dat tijden begonnen te veranderen, met nieuwe eisen aan leiderschap. Ze zagen in hun professionele omgeving dat veel leiders worstelden met hun rol, met alle bijbehorende onzekerheden.

EEN TRAINING DIE VERRAST

Als leiderschapscoach hebben Reinwout en Toon antwoorden op vragen van bestuursvoorzitters, directeuren en managers. Sinds de start van De Nieuwe Leider hebben zij honderden leiders verder geholpen in hun ontwikkeling. De impact gaat twee kanten uit. Zoals dit programma voor veel leiders bepalend is geweest, zo geldt dat tot de dag van vandaag ook voor beide coaches zelf.
Nog steeds worden Reinwout en Toon verrast door wat deelnemers van zichzelf laten zien tijdens het programma, door nieuwe inzichten die terplekke ontstaan. Ook voor hen is De Nieuwe Leider een ontwikkeling geweest naar het punt waar ze nu staan in hun leven. Persoonlijk en als gelouterde leiderschapscoach.

DUO COACHING = DUBBELE AANDACHT

Niet vreemd dus dat Reinwout en Toon als leiderschapscoach kunnen lezen en schrijven met elkaar. Het geeft de sessies van De Nieuwe Leider een bijzondere sfeer. Een dubbele leiderschap coach op acht deelnemers betekent sowieso veel aandacht voor iedereen. De diepgang wordt verder versterkt doordat het duo zo op elkaar is ingespeeld. Tijdens de sessies vullen ze elkaar aan, hebben genoeg aan een half woord van de ander. Het samenspel moet je zelf ervaren om dit niveau van leiderschap coaching te begrijpen. Zie ook wat deelnemers zelf daar over zeggen in de korte film over De Nieuwe Leider .

Leiderschapscoach Reinwout Schram

Reinwout Schram

“Ik ben steeds op zoek naar het antwoord achter het antwoord.”

Lees meer

TOON VAN MIERLO

“Ik geloof dat prestatie en plezier samen horen te gaan om elkaar te versterken op de weg naar succes.”

Lees meer

Leiderschapscoach Toon van Mierlo